Badrumsrenovering Norrköping

Snygga och trygga badrum | 076 228 64 64

Badrumsrenovering

Under ytan

Det viktigaste i ett badrum är faktiskt det som händer under ytan. Snyggt kakel i all ära, men utan en stabil stomme, rätt utförd rördragning och korrekt inkopplad el kommer ditt badrum inte vara mer än ett snyggt utrymme som du inte kan använda. Underarbetet måste bli 100% rätt när man bygger ett badrum, annars finns det stor risk för att det uppstår problem senare.

Slarviga rörinstallationer kan ge vattenskador. Byggfusk i balkar och plattor under kaklet kan ge upphov till sprickor. En enda miss i eldragningen kan leda till säkringsfel eller än värre att ditt badrum blir livsfarligt att använda. Vatten och el i kombination hör till det farligaste vi har i hemmet. Kök och badrum är därför två platser där man absolut inte får slarva.

När du anlitar oss för din badrumsrenovering i Norrköping kan du alltid känna dig trygg. Vi ser till att allt som görs följer gällande normer och att du får ett nytt badrum som kommer att hålla under lång tid framöver.

Det skulle aldrig falla oss in att slarva, för vi vill att du ska bli nöjd och få ett badrum som ger dig en bättre vardag - en oas där du kan koppla av. Vill du få referenser från någon av våra tidigare, nöjda kunder? Hör av dig till oss så fixar vi det!

Ytmaterial & badrumsporslin av god kvalitet

Precis som att vi alltid arbetar med högkvalitativa material i under- och tätskikt när vi bygger badrum så rekommenderar vi att välja kakel, klinkers eller våtrumsmatta från riktigt bra leverantörer.

Genom att välja kvalitetsmaterial kommer du att ha glädje av ditt badrum under en längre tid. Ett billigt handfat är sällan billigt om man tittar på hela livslängden. De brukar snabbare bli repiga eller råka ut för att småflisor lossnar. Det gör det svårare att hålla riktigt rent i badrummet. Samma sak gäller kakel. Det billiga kaklet eller klinkers med “häftigt” tryck bleks snabbt eller blir slitna när du går på dem.

Snåla inte nu utan investera i ditt badrum så kommer du att vara nöjd med det längre. Av samma anledning brukar vi rekommendera våra kunder att hålla sig till en relativt neutral färgskala när de renoverar sitt badrum. Det är mycket enklare att uppdatera badrummet med textil och inredningsdetaljer eller att måla om dörrarna på badrumsmöblerna än att kakla om hela badrummet.

Ett annat smart knep som många brukade utnyttja förr var att halvkakla en del av badrummet och lämna den övre delen fri. Där kan du fritt måla väggen ovanför och på så sätt uppdatera ditt badrum när du tröttnar på den nuvarande färgen.

Osäker på vad som passar? Vi visar gärna exempel på tidigare jobb som du kan ta inspiration ifrån.

Begär offert på badrumsrenovering i Norrköping idag!

Dags för badrumsrenovering? Ta hjälp av en av Norrköpings bästa leverantörer!