Badrumsrenovering Norrköping

Snygga och trygga badrum

Övriga tjänster

VI ERBJUDER ETT FLERTAL KOMPETENTA TJÄNSTER

Vid sidan av badrum åtar vi oss ett flertal renoverings- och ombyggnadsprojekt i lägenheter, småhus och villor – allt från enklare renoveringar till hela kök, och även kompletta hus- och lägenhetsrenoveringar.

Vi utför även stambyten år fastighetsägare och nyproduktion av fastigheter. Vår personal har lång erfarenhet av branschen och har kompetens inom de flesta områden. När det handlar om ventilation och el så samarbetar vi med välrenommerade entreprenörer. Fastighetsrenovering, köksinstallationer, fönsterbyten med mera, vi kan hjälpa dig med det mesta när det handlar om bygg och renovering

Vi lägger golv av högsta kvalitet

Om dina golv börjar bli slitna och behöver renoveras eller bytas ut är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra duktiga golvläggare kan renovera och lägga helt nya golv i alla marknadens material.

Många hus som renoverades på 60-80-talen fick fula PVC-golv eller heltäckningsmattor som vid det här laget definitivt har sätt bättre dagar. Under dessa döljer sig ofta vackra gamla trägolv i gamla hus. Vi kan ta fram och renovera upp dessa golv så att de ser ut som nya.

Slitna trägolv går ofta att rädda genom att slipa och olja eller lackera dem. Skulle några bitar i en parkett eller ett plankgolv vara skadade kan vi byta ut dessa men lämna resten av golvet som det är.

Klickgolv, fiskbensparkett, klinkers, moderna syntetgolv - du väljer material och stil och vi lägger!

Att renovera eller byta ett golv kan göra en otrolig skillnad för hur ett rum uppfattas, så ta kontakt med oss idag så visar vi exempel på hur ett nytt golv kan förändra intrycket av din bostad.

Bygg ut & Renovera

I vårt team har vi även ett gäng duktiga byggare som hjälper oss med både badrumsrenoveringar och andra byggprojekt Som ett auktoriserat byggföretag vet du att du får kvalitetstjänster när du handlar av oss.

Dags att bygga ut för att få lite mer utrymme? Eller vill du öppna upp din planlösning för att huset ska kännas öppnare och mer modernt? Vi hjälper dig mer än gärna. Vi kan hjälpa dig med allt från att bygga ut ditt hus i vinkel till att ge dig en halv våning till i ditt enplanshus genom att bygga ut vinden. En ny terrass eller balkong ger dig härligt extrautrymme utomhus för att bättre kunna njuta av den svenska sommaren. Med takfönster eller nya större fönster på bostadsplanen får du bättre ljusinsläpp och en helt ny känsla av rymd.

Specialbyggda hyllor, finsnickerier i kök eller badrum? Det fixar vi självklart också! Välj osssnär du söker en trygg partner för badrum, golv- och byggtjänster i Norrköping.

Dags för badrumsrenovering? Ta hjälp av en av Norrköpings bästa leverantörer!