Badrumsrenovering Norrköping

Snygga och trygga badrum | 076 228 64 64

Om oss

Lång erfarenhet av badrumsrenovering

Vi är specialister på att erbjuda privatpersoner och företag totalentreprenad inom byggnation. Vi har lång erfarenhet av badrum, kakel och golvläggning kan du känna dig trygg när du väljer oss för din badrumsrenovering i Norrköping.

Vi åtar oss såväl stora som små entreprenader. Vi arbetar alltid hårt för att bästa tänkbara resultat och respekterar alltid bestämda tidsplaner.

Badrum med blå skåpluckor

Professionella byggentreprenörer

Palpera startade verksamheten och har med tiden utvecklats till ett renodlat byggentreprenadföretag. Företaget drivs av Joacim Sundberg som har lång erfarenhet och breda kunskaper inom allt som har med byggbranschen att göra. Genom åren har vi skaffat oss många nöjda och återkommande kunder. Fråga oss gärna om referenser – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Vår bas är i Norrköping och vi utför arbeten i närområdet. Vi utför arbeten av högsta kvalitet inom alla sektorer när det handlar om bygg och renovering. Vi utför dessutom kompletta våtrumsarbeten. Vi följer de som regler som är uppsatta av BKR (Byggkeramiska rådet) samt PER:s etiska regler.

Vi har även certifiering som anläggare av ytskiktet microcement, detta kan du läsa mer om här.

Vi tar det övergripande ansvaret

Palpera anlitar du för allt inom bygg och entreprenad. Små arbeten och kompletta entreprenader från samma leverantör – vi fixar det. Vi tar alltid ett övergripande ansvar och står för såväl planering som utförande. När vi tar ett uppdrag som byggherre gör vi alltid detta i samarbete med godkända underentreprenörer inom el, VVS och andra områden. Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner och företag.

När vi är färdiga med ett arbete så utfärdar vi alltid ett kvalitetsdokument med garanti.

 

Dags för badrumsrenovering? Ta hjälp av en av Norrköpings bästa leverantörer!